© bram schram
SUP YOGA LESSEN IN DE DE LILSE BERGEN

SEPTEMBER

22
ZATERDAG
GIERLE • Trainingsessies SUP Yoga. Van mei tot september organiseert Pelican School LESSEN SUP YOGA in De Lilse Bergen (Lille), telkens op zaterdag van 10.30 u tot 12 u, om de twee weken (10 sessies in totaal). Zowel beginners als gevorderden vanaf 14 jaar.

Ken je de basistechnieken van suppen en wil je jouw lichaam en geest trainen tijdens een les yoga en pilates op het water onder leiding van een specialist?

Schrijf je dan in voor één of meerdere trainingsessies SUP yoga!

Genieten van een stevige workout op het water? Daag jezelf uit met onze SUP yoga lessen en zoek je balans, kracht en concentratie op onze boards. Midden in de natuur kom je tot rust terwijl je jezelf trakteert op een portie spierversteviging en fun! Kabbelend op het water zijn zelfs de makkelijkste houdingen een uitdaging, maar een nat pak is “part of the deal”… Afsluiten doen we altijd in savasana zodat je helemaal herboren terug kan paddelen naar de oever.

De trainingsessies gaan telkens door op een zaterdag om de twee weken. Je kan inschrijven voor de volledige reeks van 10 trainingen of voor een afzonderlijke sessie.

Er zijn enkele voordelen wanneer je kiest om in te schrijven voor de volledige reeks:

De prijs per sessie is lager.
Wij registreren je als lid van de WWSV waardoor je kan genieten van een jaarverzekering.
Je mag gratis deelnemen aan alle huursessies die wij organiseren.

Kan je nog niet suppen? Volg dan eerste een introductieles in onze school.

Bron: UiTinVlaanderen.be

mail ons
0032.473 62 99 16
De Lilse Bergen
Strandweg 6
2275 Gierle
breng me hierheen