GENKI YOGA BY CHRISTINA LACKNER
AALST • Als gecertificeerd yogaleraar (opleiding in Bali) bied ik privé yogalessen voor mensen die yoga in beschermde omgeving, wil proberen tegen nieuwsgierige ogen weg, of zelfs voor gevorderde studenten, die zijn van harte welkom om vragen over poses te stellen en in te ademen een doelgerichte eenheid en willen hun yoga-oefeningen voor zichzelf perfectioneren.
Trakteer jezelf op een yogasessie en voel dan het verschil in lichaam en geest - je voelt je fris, maar toch rustig, kalm en tevreden.
En hoe je dit prachtige gevoel op elk moment zelf kunt creëren, zal ik je graag laten zien in een privé yogales.
Op aanvraag kunnen groepseenheden en workshops ook worden georganiseerd.

In de ontspanningsmassage (gecertificeerd), bied ik mijn klanten een totaal welzijn, minder stress, ontspanning van de spieren en verfrissing van de geest, zodat u kunt weer met hernieuwde energie te gaan en te drijven in de wereld. Ik probeer op een respectvolle manier te reageren op de best mogelijke manier aan de behoeften van mijn klanten; voelen waar spanning heerst in het lichaam en het oplossen.
Geniet van een kalmerende aanraking van 1 uur door gevoelige handen - met een massage die ook met het hart wordt gegeven.
Dokter André Goffaertsstraat
9300 Aalst
breng me hierheen