BVBA ZIEN/DE EVOLUTIE
SINT-KRUIS • Ingeborg Sergeant geeft Dru Yoga in De evolutie te Brugge. Prijs per les in een reeks bedraagt 10€. Een losse les kan je volgen aan een tarief van 12 €. Alle info kan je lezen op onze site www.ingeborg.ws of mail naar zien@telenet.be.

Wat is Dru yoga:

Er zijn nogal wat vormen van yoga te onderscheiden... de één al wat uitdagender dan de andere...
Er bestaat een yogavorm voor iedereen... Dru yoga.

Dru yoga is een milde vorm van yoga die je bij elke beweging die synchroon loopt met je ademhaling en intentie dichter bij huis brengt. De hele beleving van Dru is thuis komen in je hart.

Dru is een Sanskriet woord en het betekent `stil punt´.Een deel van ons verandert nooit. Het wordt niet oud, boos, verdrietig enz. Het is iets eeuwig in jezelf. Dit punt vind je in de buurt van je hart en als je dat leert gewaar zijn vind je een plek van pure rust en vreugde. Het is het punt waar alles omheen draait maar wat zelf niet beweegt.
Dru is ook de naam van de poolster, het stille, centrale punt in het universum waar alles om draait. Dru yoga helpt je om die stille plek in jezelf te vinden.

Dru yoga is gebaseerd op vloeiende bewegingen, gracieuze bewegingsreeksen, visualisaties en bewuste beheersing van je ademhaling. Het is een zachte, maar tegelijkertijd krachtige vorm van yoga die je vitaliteit geeft én balans. Dru yoga is een toegankelijke vorm van yoga, het is écht geschikt is voor iedereen, ongeacht je leeftijd of je conditie.

In de Dru yoga traditie wordt persoonlijk welzijn bereikt door je hart te openen, waardoor je geluksgevoel toeneemt. Op educatieve en speelse wijze worden adem, beweging, ontspanningstechnieken en meditatie beoefend.
Je maakt kennis met EBR’s en technieken die je ook thuis zullen helpen sneller te ontspannen, beter te concentreren en je vitaliteit op peil te houden.

Ingeborg TM Sergeant over Dru yoga en het lesgeven:

"Wat ik gevonden heb in de Dru yoga en zeker ook in de wereld van meditatie is mildheid, rust, verdieping en oneindige liefde. Dru yoga is de yoga van het hart en dat ontwaken van het hartcentrum geeft je zielsgeschenken! Echt waar, ik kan het niet anders noemen. Er is nu veel meer meededogen, meer geduld, meer aanvaarding en veel meer vreugde! Telkens ik Dru yoga doceer, geeft me dat een enorme boost van vitaliteit én ervaar ik de heilzame effecten op mijn gemoed. Ik kan zo genieten van het les geven!"
mail ons
0032.50 67 90 77
Bisschopsdreef 17
8310 Sint-Kruis
breng me hierheen