DE YOGA STUDIO
EINDHOVEN • Welkom bij De Yoga Studio Eindhoven, al meer dan 10 jaar een professionele yogastudio in het centrum van Eindhoven! Bij de Yoga Studio kun je yogales volgen in actieve en dynamische yoga vormen zoals Ashtanga Yoga, Jivamukti Yoga en Power Yoga. Ook bieden we lessen in rustige yoga vormen zoals EasyFlow, Yin Yoga en Kinderyoga. We werken vanuit een grote persoonlijke aandacht voor iedere student, met waar nodig individuele aanpassingen en instructies. Hierdoor blijven de lessen voor studenten van ieder niveau interessant en toegankelijk.

Ook verzorgt de studio jaarlijks een door de Yoga Alliance gecertificeerde opleiding tot yogadocent. Daarnaast zijn er regelmatig workshops met onze eigen docenten en met bekende docenten uit binnen- en buitenland. Kijk lekker rond op onze site, en als je vragen hebt, of eens een gratis proefles wilt komen doen: welkom!

De Yoga Studio is internationaal erkend en gecertificeerd door YogaAlliance en al onze docenten zijn zeer gedegen opgeleid en gecertificeerd (Registered Yoga School 200h).
Hessen Kasselstraat 4
5615 SM Eindhoven, Nederland
breng me hierheen