PER-NESER, SEVA YOGA KEMPEN AFD. OLV OLEN
OLEN • Privé & groepsbegeleiding in Relaxatie, Meditatie, Yoga & Ayurveda. Gratis proeflessen september en februari, start half schooljaar telkens - zie de website voor alle details en inschrijvingen.

Privé en in groep kwalitatief onderricht in yoga, het beste uit 2 grote tradities:
de beoefening van âsana's is vlgens de viniyoga traditie. De term Viniyoga komt uit het geschrift “Yoga Rahasya” van Shrî Nâthamuni (900 A.D). Uit deze familie stamt Shrî Krishnâmachârya (leraar van oa. B.K.S. Iyengar, K. Pattabhi Jois and Indra Devi). Zijn zoon, T.K.V. Desikachar, werkte de viniyoga verder uit en verspreidde deze. Relaxatie,meditatie is volgens de traditie van de Himâlaya’s onderwezen door Swami Rama en na hem door Swami Veda Bharati.

Privé kan je terecht voor Yoga relaxatie (beginners) of verinnerlijking (gevorderden) en Âyurvedisch levensadvies. In groep zijn er naast de kennismakingsreeksen yoga ook per half en volledig schooljaar wekelijkse yogalessen en loopt er een cursusreeks over yoga en ayurveda.

U kan ook terecht wanneer u voor een bepaalde doelgroep onthaastings- en/of ontspanningstechnieken, of yoga of meditatie wenst te introduceren of iets geheel uniek op maat wenst uit te werken samen. Rust/yogaruimte voor 6 personen beschikbaar, daarnaast is er ook nog een yogazaal voor 22 personen beschikbaar en bij u ter plaatse kom ik ook op verplaatsing.
mail ons
0032.494 843 431
Gestelstraat 52
2250 Olen
breng me hierheen