AKSHARA YOGA EN MEDITATIE
BRECHT • Hatha yoga en meditatie. Ik geef wekelijks groepslessen, privé- en bedrijfsyoga. Relaxaties, meditaties en klankschaal sessies.


Hatha yoga is een van de oudste, originele yoga stijlen. Ze leunt heel dicht aan bij de oorspronkelijke Raja yoga en is dus trouw gebleven aan de eeuwenoude Indiase yoga traditie. Raja yoga zoals samengevat in de bekende “yoga sutras van Patanjali”.

De yoga lessen zijn opgebouwd volgens de richtlijnen van Swami Sivananda. Het is een actieve vorm van yoga waarbij een goede balans tussen rust en oefening centraal staan.

Tijdens de lessen leer je ademhalingsoefeningen (pranayama) en houdingen (asana), met op het einde een relaxatie. De houdingen in hatha yoga zijn statisch en worden een tijdje aangehouden ter bevordering van het effect. Je gaat tot waar je zelf kan, zonder vergelijkingen of competitie. Hatha yoga is toegankelijk voor iedereen. Een goede beoefening van yoga heeft een positieve invloed op je mentale en fysieke gezondheid, innerlijke rust en focus.
2960 Brecht
breng me hierheen