NITYASHIMA HEALING CENTER
GITS • Bij NityaShima Healing Center kunt u elke 3e woensdag van de maand terecht voor Sound Yoga. Sound Yoga is een methode om lichaam en geest te helen, versterken en harmoniseren.

Deze vorm van yoga heeft niks te maken met "houdingen" en is voor iedereen toegankelijk. We maken enkel gebruik van onze eigen "klanken". Een mooie "stem" of "kunnen zingen" is helemaal niet nodig.

De werking van sound yoga (sound healing) is gebaseerd op het feit dat alles in het Universum uit trilling bestaat. Elk ding: uw huis, een stoel, een planeet... trilt van nature op een bepaalde frequentie. Zo ook het lichaam, orgaan, weefsel of cel. Jouw persoonlijke trilling is de samengestelde frequentie van alles wat in je lichaam trilt. De trillingen van een lichaam beïnvloeden de trillingen van een ander lichaam waar mee het in contact komt. Als de natuurlijke frequentie van je lichaam ontstemd is, disharmonisch, kan dat met stemgeluid en intentie op een zachte manier worden hersteld. Dat is het uitgangspunt van sound yoga bij Healing Center NityaShima
mail ons
0032.486 33 08 75
Torhoutstraat, 29
8830 Gits
breng me hierheen