PURE ESSENCE - YOGA LESSEN
LIER • Wil je bewust aan de slag met je lichaam zonder te moeten presteren ? En heb je even nood aan een rustpunt in de dagelijkse sleur ? Dan is yoga misschien wat voor jou.

Yoga maakt je soepel, brengt je rust en geeft energie. Yoga brengt lichaam en geest in harmonie. Luister naar je lichaam en doe wat goed voor je is!

De unieke en veelzijdige Lifeforce yoga* stijl die ik aanbied (in groepslessen van telkens 1 uur of privélessen) is gebaseerd op Japanse filosofie, leefwijze en bewegingsleer. Lifeforce yoga heeft als basis Okido-Yoga, met invloeden van Tao yoga, Acu yoga, Hatta Yoga en ook zenmeditatie . Dit alles geeft een dynamische hedendaagse yoga met een persoonlijke touch.

Met Yin yoga verken je in een rustig tempo je grenzen. Deze yogavorm geeft je de tijd om elk aspect van je lichaam te voelen. In het moment zijn, in je lichaam , in de ruimte en in je gevoel. Het effect van Yin yoga houdingen is een soepeler, energetisch stabiel en sterker lichaam. Het biedt een perfecte aanvulling bij de Lifeforce yoga, het stimuleert de meridianen en organen en bereid de geest voor op meditatie.

De lessen worden gegeven door Tanja, en gaan steeds door in kleine groepjes waardoor persoonlijke aandacht een feit is.
mail ons
0032.486 34 84 66
Maanstraat 54
2500 Lier
breng me hierheen