YOGASCHOOL TRIKON - OOSTENDE
OOSTENDE • De wekelijkse yogalessen zijn voor iedereen geschikt. Voor beginners en mensen met ervaring. Je kan in principe ieder moment instappen want we werken met een 10-beurtenkaart. Proefles mogelijk.

De yoga-oefeningen worden aangeboden als een actieve en boeiende leerschool voor het bewustzijn en het leven. De lessen verlopen heel ritmisch in een wisselspel tussen dynamische en statische oefeningen en yogahoudingen.

Tijdens de lessen leer je de verschillende samenhangen tussen bewustzijn, ademhaling, levenskrachten en lichaam heel praktisch kennen. Je leert de oefeningen vanuit concrete gedachten en samenhangen inhoudelijk vormgeven, je ontwikkelt heel nieuwe gewaarwordingen en je leert ook de betekenis en heilzame werking van de verschillende houdingen kennen.

De oefenwijze werkt versterkend op het bewustzijn met het denken, het voelen en de wil. Verder wordt de rug en de ademhaling geschoold. De rug, maar ook de benen worden stabiel, flexibel en spankrachtig. Tijdens de oefeningen leer je de adem beter kennen en vrijer toelaten. De oefenwijze werkt zeer heilzaam en opbouwend op het zenuwstelsel en de levenskrachten.

Lessen te Oostende: In het lokaal van Vormingplus Oostende
- woensdagavond van 19u tot 20u15
- woensdagavond van 20u15 tot 21u30

Doorlopend uitgezonderd tijdens het schoolverlof en op feestdagen.
Sint Niklaasstraat 8
8400 Oostende
breng me hierheen