YOGASCHOOL TRIKON - BEERNEM
BEERNEM • De wekelijkse yogalessen zijn voor iedereen geschikt. Voor beginners en mensen met ervaring. Je kan in principe ieder moment instappen want we werken met een 10-beurtenkaart. Proefles mogelijk.

De yoga-oefeningen worden aangeboden als een actieve en boeiende leerschool voor het bewustzijn en het leven. De lessen verlopen heel ritmisch in een wisselspel tussen dynamische en statische oefeningen en yogahoudingen.

Tijdens de lessen leer je de verschillende samenhangen tussen bewustzijn, ademhaling, levenskrachten en lichaam heel praktisch kennen. Je leert de oefeningen vanuit concrete gedachten en samenhangen inhoudelijk vormgeven, je ontwikkelt heel nieuwe gewaarwordingen en je leert ook de betekenis en heilzame werking van de verschillende houdingen kennen.

De oefenwijze werkt versterkend op het bewustzijn met het denken, het voelen en de wil. Verder wordt de rug en de ademhaling geschoold. De rug, maar ook de benen worden stabiel, flexibel en spankrachtig. Tijdens de oefeningen leer je de adem beter kennen en vrijer toelaten. De oefenwijze werkt zeer heilzaam en opbouwend op het zenuwstelsel en de levenskrachten.

Yogalessen te Beernem voor iedereen:
Op dinsdagavond van 19u tot 21u
Op donderdagavond van 20u tot 21u15
Doorlopend uitgezonderd tijdens het schoolverlof en op feestdagen.
Bloemendalestraat 111
8730 Beernem
breng me hierheen