TIJD VOOR YOGA
MECHELEN • Jezelf weer in contact laten komen met je eigen lichaam, ernaar leren luisteren en je balans terugvinden is wat bij Tijd voor Yoga centraal staat.

Zachte bewegingen, ademoefeningen en meditatie brengen lichaam én geest tot rust. Misschien kan je het leven vanuit een ander perspectief bekijken?

Er is geen voorkennis of leeftijdsgrens vereist om Yoga te beoefenen. Je leert rekening houden met je eigen lichaam, je grenzen kennen en te accepteren.
Deze yogalessen in Mechelen bieden een plaats waar iedereen de toestemming krijgt om daar te zijn, exact waar ze op dit moment zijn. Het zijn lessen waar iedereen welkom is.
Ieder van ons heeft soms behoefte aan een les die fysiek niet te zwaar is. Daarom zijn de meeste van onze lessen ook geschikt voor mensen die herstellende zijn of last hebben van burn-out, cvs, fibromyalgie, of andere klachten.

Yogalessen in kleine groepjes

We werken bewust in kleine groepjes van maximum 10 personen. Dit zorgt ervoor dat er genoeg tijd en aandacht is om iedereen in de les te helpen met de aanpassingen en alternatieve houdingen die zijn/haar lichaam op dat moment nodig heeft in intieme en gezellige sfeer.

Groepslessen
Privélessen
Aanbod op maat

Mindful Yoga
Yin Yoga – Relax & Renew
Yang Sequences & Yin Yoga Stretch
Zwangerschapsyoga
mail ons
0032.494 18 58 11
Wagonstraat 35
2800 Mechelen
breng me hierheen