YOGACAFE GENT
SINT-AMANDSBERG • Power Vinyasa Yoga met Danny Van Rietvelde - Iedere dinsdagochtend, donderdagochtend en zondagavond doorlopend het hele jaar door en je kan ten alle tijde aansluiten.

Twee verschillende lessen worden aangeboden. Beiden zijn geïnspireerd door de Power Vinyasa Yoga ontwikkeld door Baron Baptiste.

Yoga A (1h): In deze les nemen we de tijd om houdingen aan te leren en uit te diepen en leren we het samenbrengen van adem en beweging. Deze les kan als beginnersklas gezien worden, maar is ook geschikt voor mensen die een iets minder intensieve les willen volgen.

Yoga B (1h30): Hier streven we naar een ononderbroken flow van adem, beweging en aandacht bij het lichaam. Hierbij volgen een uitgebalanceerde reeks houdingen, die geen enkel deel van het lichaam ongemoeid laten, elkaar op. Zowel beginnelingen als gevorderden zijn welkom en je kan op ieder moment aansluiten.


Welkom ! Namaste !


Verder worden nog verschillende activiteiten door derden bij ons georganiseerd zoals Tai Chi, Mindfulness, Ashtanga, yin en yang yoga,.. bezoek onze website voor meer info

Alle lessen gaan door in Yogazaal 't Rietveld (Herlegemstraat 3, 9040 St Amandsberg - Gent)

Yogazaal't Rietveld is een zeer sfeervol zaaltje van 65 m2 met een mooie bamboevloer, een badkamer, een kitchenette, een verkleedruimte en een mooie zuiderse koer. Een muziekinstallatie, stoelen en yogamatten zijn aanwezig. Yogazaal't Rietveld wordt verhuurd door vzw shekere. info@yogacafe.be
mail ons
0032.496869446
Herlegemstraat, 3
9040 Sint-Amandsberg
breng me hierheen