YOGA ARUNA
ANTWERPEN • Een kleine maar fijne studio voor yoga en bewustwording in hartje Antwerpen, rand Borgerhout. Ik werk met kleine groepen van max. 9 personen, persoonlijke begeleiding is gegarandeerd. Alle leeftijden welkom, ook kinderyoga.

Je maakt een goede keuze in je leven om met Yoga te starten. Yoga brengt je in balans op zowel fysiek, energetisch en mentaal vlak. De technieken die je bij yoga leert, neem je mee in je dagelijkse leven. Je word bewuster van jezelf, zuivert je lichaam, wordt leniger en leert de wervelingen van je geest stilleggen.

Bij Aruna oefenen we in Integrale Hatha Yoga. Je groeit daarbij als mens in je zelfbewustzijn en het brengt je zeker en vast tot rust. In de lessen werken we met:

* Kria’s, oefeningen waar ademhaling samengaat met bewegingen. Met behulp van de adem keren we diep naar binnen.
* Asanas, de vaste houdingen die je aandacht en concentratie verhogen. Door veel oefening kan je hierdoor gemakkelijker mediteren.
* Vloeiende bewegingen, zoals ‘de groet aan de zon’.
* Evenwichtsoefeningen, die bouwen aan je concentratievermogen.

Elke Yogales starten we met een korte ontspanning. Op het einde van de les krijg je een lange eindontspanning: Yoga Nidra of de ‘slaap van de yogi’. Het geluid en de trillingen van klankschalen begeleiden je hierbij. Zo stap je na elke yogales buiten met een uitgerust, ontspannen en dankbaar gevoel. Dankbaarheid omdat je dit aan jezelf kan geven. Voel je zeker welkom voor een gratis proefles, om dit alles zelf eens te kunnen ervaren. Neem contact voor je gratis proefles.
mail ons
0032.479 89 87 04
Klappeistraat 91
2060 Antwerpen
breng me hierheen