TIME FOR YOGA
ANTWERPEN • Time for Yoga biedt, op haar vaste stek in Antwerpen Noord, een klein, maar gevarieerd programma aan. De lessen worden gegeven door Angela en Jill, die naast hun professionele opleiding en toewijding ook elk een eigen stijl meebrengen. We werken met veel plezier boven Biobakker La Campine, te Cadixstraat 55, 2000 Antwerpen (Eilandje).

We hanteren bewust lage tarieven omdat we het belangrijk vinden dat onze les toegankelijk is voor iedereen die er nood aan heeft (ledentarief is 6€ per les). Yoga kan voor iedereen, van elke levenswandel, leeftijdsgroep en lichaamsbouw een enorme steun en energiebron zijn, helend werken en focus brengen. Er wordt dan ook altijd rekening gehouden met ouderen, zwangere vrouwen en lichamelijke klachten.

De lessen
Al onze lessen zijn toegankelijk voor beginners. Time for Yoga geeft 3 verschillende lessen: Easy Yoga, Vinyasa Yoga en Yoga. De Easy Yoga les richt zich op de ademhaling, zachtheid binnen de houdingen en meditatie. Ook toegankelijk met fysieke beperkingen. De Vinyasa Yoga biedt een evenwicht tussen meditatie, ontspanning, kracht en lenigheid. De bronnen voor de Vinyasa les zijn o.a. Ashtanga, Hatha, Yin, Iyengar yoga. De laatste optie, simpelweg Yoga, is een mix van Ashtanga, Vinyasa en Pralaya yoga. De intensiteit en inhoud wordt aangepast aan de mogelijkheden van de aanwezige leerlingen.

Meer informatie en het lessenrooster vind je op www.timeforyoga.be/yoga en www.timeforyoga.be/rooster.

Nog vragen? Bezoek onze website of mail naar info@timeforyoga.be.
mail ons
0032.486 56 76 24
Cadixstraat 55
2000 Antwerpen
breng me hierheen