YOGA OPLEIDING - ONTWIKKEL NIEUWE MOGELIJKHEDEN
BEERNEM • Deze kwalitatieve integrale yoga opleiding is zeer omvattend, ontwikkelingsgericht en zowel inhoudelijk alsook in de praktijk zeer rijk en verrijkend.

Volgende opleiding vanaf oktober 2019. Je kan vooraf een kennismakingsdag komen volgen.

Je leert niet alleen de klassieke yogahoudingen terdege kennen en uitvoeren, maar er wordt ook veel aandacht besteed aan de scheppend actieve ontwikkeling en versterking van het bewustzijn met het denken, het voelen en de wil. Want het ontwikkelen, opbouwen en verruimen van deze bewustzijnskrachten leidt uiteindelijk tot een energetische en lichamelijke opbouw.

Je leert de yogahoudingen op een esthetische en concrete manier actief en ritmisch vormgeven. Verder leer je vooral ook de samenhangen goed kennen tussen fysiek lichaam, energetisch lichaam, bewustzijn en scheppende geest. Verder leer je de diverse chakra's kennen en de bewustzijnskwaliteiten die ermee samenhangen tot uitdrukking brengen in de yogahoudingen.

Er wordt ook veel aandacht besteed aan de pedagogie. Je leert vanuit een thema je yogalessen opbouwen en het lesgeven als een creatief en boeiend leerproces voor de cursisten aan te bieden. Je leert hoe je de yogahoudingen op verschillende manieren kunt corrigeren.

De yogapraktijk is een creatief leerproces en beidt veel ontwikkelingsmogelijkheden voor het sociale leven.

Je kan de opleiding gedeeltelijk volgen in een light versie als persoonlijke yogascholing of in zijn volledige versie als een volwaardige yogalerarenopleiding.

De volledige yoga opleiding duurt 2 jaar en bestaat uit 7 modules van 3 weekends (zaterdag en zondagvoormiddag) en een zomer meerdaagse. Ben je reeds yogadocent(e) dan kan je de modules ook apart volgen als bijscholing.

De yogascholing bestaat ook uit deze 7 modules maar dan enkel de zaterdagen. Je kan de modules ook apart volgen ter persoonlijke ontwikkeling.

Meer info, data, prijzen en kennismakingsdagen vind je op mijn website.
mail ons
0032.499 38 69 03
Bloemendalestraat 111
8730 Beernem
breng me hierheen