BLIKOPENER YOGAOPLEIDINGEN
TILBURG • De Blikopener is een open yoga- en meditatiecentrum waar, naast de wekelijkse yogalessen en meditatie cursussen, de vierjarige docentenopleiding een belangrijke plaats inneemt. Deze deeltijds-opleiding wordt gegeven op avonden in de week, zodat dit praktisch goed te combineren valt.

Het doel van de opleiding is de deelnemer/ster in contact te brengen met zichzelf, waardoor de levenskwaliteit vanzelfsprekend wordt of, beter nog: voelbaar wordt! Dit geeft ruimte, rust en intensiteit in de eigen beleving van yoga, maar ook inspiratie en creativiteit in het lesgeven. Het geven of nemen van yogalessen wordt dan een gelijkwaardig interactieproces van zelf communicatie door praktische beoefening.

Aan bod komen: Sutras van Patanjali, Ontspanning, Ademleer, Concentratie en Meditatie, Esoterie en Filosofie, Didactiek, Anatomie en Fysiologie, Voedingen en Zuivering.

De opleiding wordt gegeven door Hans ‘t Hart, yoga en meditatieleraar sinds 1968 en Natasja de Senerpont Domis. De opleiding wordt ondersteund door een aantal gastdocenten.
mail ons
0032.013-5356137
Leo XIII Straat 55
5046 KH Tilburg, Nederland
breng me hierheen