OPLEIDING YOGADOCENT
SINT-LENAARTS • Opleiding Yogadocent - De vraag naar goede yogaleraars wordt steeds groter. Elk fitness-, wellness-, natuur- enz. centrum, organiseert yogalessen. Deze zijn niet altijd van even goede kwaliteit, om het maar zacht uit te drukken. Het woord yoga is hier meestal zelfs misplaatst. Om hieraan iets te veranderen zijn er beter opgeleide leerkrachten nodig.

Vanaf januari start een nieuwe cursus. Deze cursus gaat door vanaf 8 inschrijvingen en het maximum aantal deelnemers is 20. De opleiding bestaat uit verschillende onderdelen en verloopt over een periode van één jaar. Dit is zeer kort, deze opleiding is dan ook intensief. Er wordt van de deelnemers verwacht dat zij minstens een yogaverleden hebben van minimum 3 jaar.

De cursus bestaat uit:

Hatha yoga onderricht : kennis van asanas, pranayamas, kriyas, bandhas, anatomie, medische problemen, hoe begeleiden, enz. De deelnemers moeten ook aan een aantal lessen deelnemen bij verschillende leraars uit de vereniging.

Verder zijn er nog de Yoga Sutras, Bhagavat Gita, verplichte literatuur, soorten yoga, meditatie en filosofisch onderricht. Het deelnemen aan de maandelijkse satsangs is hier een aanrader. Deze gaan door op ons adres te St. Lenaarts.

Prijs 1160€, al het voorgaande inbegrepen. De yoga weekends zijn afzonderlijk te betalen.

De deelnemers moeten niet per definitie de bedoeling hebben om later lessen te geven, maar kunnen deze opleiding ook volgen uit pure interesse. Er moet wel een te bewijzen yogaverleden zijn.
mail ons
0032.475372781
Kerkstraat 30
2960 Sint-Lenaarts
breng me hierheen