YOGA STUDIO SIMAL
SINT-AMANDSBERG • Yoga lessen en workshops voor kinderen en tieners, van 6 tot 17 jaar te Gent, Sint-Amandsberg en Destelbergen. Ook ouder-kind workshops. Privélessen mogelijk voor kinderen en volwassenen.

Een kinderyogales bestaat uit het aanleren van (basis) yogahoudingen. We koppelen bewust inspanning aan ontspanning en rust. We geven les binnen de belevingswereld van het kind. Kinderyoga is wat speelser en ingekleed met leuke verhalen, visualisaties, bewegingsspelletjes, ... aangepast aan de leeftijdscategorie.

Een tieneryogales bestaat uit het aanleren van yogahoudingen, voor iedereen toegankelijk. We werken zowel aan conditie, uithoudingsvermogen en kracht als aan soepelheid van de spieren. Bovendien gaat ook aandacht naar relaxatie en stressreductie, op een manier die jongeren aanspreekt.

Locaties: (Dinsdag) Gent:Tentoonstellingslaan 107 - (Woensdag) Sint-Amandsberg: Yogacafé 't Rietveld, Herlegemstraat 3 - (Donderdag) Destelbergen: Nieuwe vestiging Balletschool An Van den Broeck, Dendermondsesteenweg 735
9040 Sint-Amandsberg
breng me hierheen