© unsplash / bewerkt door Snubbelbubbel
RELACTIE SUMMER FOR TEENS MY HAPPY PLACE

JULI

24
DINSDAG

AUGUSTUS

14
DINSDAG

AUGUSTUS

28
DINSDAG
MECHELEN • Op 24/07, 14/08 en 28/08 liggen de matjes klaar en gaan we samen op zoek naar onze Happy Place. Yoga, meditatie, droomverhalen wisselen elkaar af. Afsluiten doen we met het maken van... Nieuwsgierig? Kom dan zeker eens langs.

Ervaring met yoga is niet nodig. Wil je graag kennismaken met yoga en overweeg je om volgend schooljaar een reeks te volgen, dan is een workshop het ideale moment om alvast even kennis te maken.

Yoga is er voor iedereen, dus ook voor jou! En weet je wat, yoga voor jongeren wordt steeds populairder. Je hoeft echt geen wierookstokjes te branden, maatje 36 te hebben, niet als een slangenmens te kunnen kronkelen of vegetarisch te eten om te kunnen genieten van tieneryoga en de positieve effecten ervan op je lichaam en geest te ervaren. Of zoals Rosalinda Weel het zo mooi omschrijft:

" Nee, yoga is geen strenge of extreme lifestyle zoals je dat weleens in grappige films op televisie ziet, waarbij je per se tofoe moet eten in plaats van vlees, een moestuin moet hebben, zelf kleding moet maken of samen met de hele familie mantra's zingt voor het slapengaan. Voor yoga hoef je echt niet je leven drastisch te veranderen of een bepaald persoon te zijn. Het heeft ook niets met religie of geloof te maken. Yoga is meer een manier van ontspannen en bewust zijn. En daar kun je elke dag mee bezig zijn. Of één keer per week. Net waar jij je fijn bij voelt."

Vaak moeten jongeren aansluiten bij een groep voor volwassenen. Maar, zeg nu zelf, het is toch veel fijner om met leeftijdsgenoten yoga te beoefenen. Dit kan bij Snubbelbubbel. Tijdens onze yogalessen komen enkele universele thema's aan bod: uniek zijn, liefde voor jezelf en je omgeving, balans, kracht, zelfvertrouwen, vreugde en inzicht en open communicatie. Snubbelbubbel verzorgt lessen op maat en houdt rekening met jouw inbreng.

Herken jij jezelf in één of meerdere 'puntjes'? Dan is yoga misschien echt wel iets voor jou.

- je bent tussen 11 en 17 jaar oud
- je wil genieten en bewust ontspannen
- je hebt er soms gewoon allemaal eventjes genoeg van
- je ervaart regelmatig stress
- je bent soms bang dat iets niet zal lukken
- je hebt soms het gevoel dat alles zo snel lijkt te gaan
- je bent soms opvliegend
- je hebt soms het gevoel dat niemand jou begrijpt
- je wil werken aan lichaam en geest
-...


Prijs?
Prijs workshop: €13
Inschrijven?
Inschrijven kan je:
via een mailtje naar: snubbelbubbel@yahoo.com
of via een belletje op 0494/33.78.51
Betalen?
Inschrijving is definitief na betaling op rekeningnummer BE40 0016 5255 6563 op naam van Evi Saerens met mededeling: naam tiener(s), tieneryoga. Schrijf je in voor vier of meer zomerworkshops bij Snubbelbubbel (een combinatie kids, tieners en volwassenen is mogelijk), dan betaal je €12 per workshop.
Ben je nog geen 15 jaar en woon je in Mechelen? Snubbelbubbel ontvangt Talententickets van Stad Mechelen.
Informeer ook even bij je mutualiteit of zij een tussenkomst voorziet in tieneryogalessen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

mail ons
0032.494 33 78 51
Yogahuis Snubbelbubbel
Jan Bolstraat 22
2800 Mechelen
breng me hierheen